6 MÅNEDER I STATERNE

INTET NYT ER GODT NYT

Hej alle

Der er efterhånden ved at gå længere og længere tid imellem mine opslag – det beklager jeg, men som man siger, så er intet nyt jo godt nyt og det må jeg sige, at der passer.

Jeg har her en lille opdatering på, hvad jeg har lavet den sidste måneds-tid og jeg tænker, at jeg fremover kan begynde, at lave ét indlæg hver måned, hvor jeg opdaterer jer på stort og småt – det er jo ikke hver dag, at der sker noget nyt, haha.

Jeg opdaterede jer sidst med, at jeg nu havde været her i 6 måneder, men som sagt, så går der efterhånden lang tid mellem mine opslag, så en ny milepæl er ramt – jeg har været her i 7 måneder nu.

I den efterfølgende weekend efter mit tidligere opslag skulle jeg jo på skole, som jeg nævnte. Det er sådan, at ifølge det visum jeg har, skal vi tjene 6 credits. Man kan spørge, hvorfor, men det eneste jeg ved, er at jeg har et studentvisum og skal derfor gå i skole ifølge den amerikanske lovgivning. Dette er blot, så jeg kan få det samme visum igen, hvis jeg skulle beslutte mig for, at læse et semester i udlandet senere hen. Så for ikke at spænde ben for mig selv på den lange bane, har jeg valgt at optjene mine credits, hvilket jeg begyndte på i weekenden 19-21, februar. Det må siges, at være de letteste skoledage, jeg nogensinde har haft og hidtil det bedste mad, når man tænker på, at det er i løbet af en skoledag.

Mark, Julie og jeg kørte sammen til Albany (en by i det vestlige New York) 2,5 timer fra Greenwich. Det var en lang tur, men vi hyggede os og så frem til, at have tjent 3 ud af 6 credits. For Mark var det hans sidste, men for Julie og jeg de første. Weekenden gik egentlig hurtigt og som sagt var maden god – timerne var dog ikke så skoleagtige. Vi skulle melde os på 3-4 klasser hver dag, hvor vi bl.a. valgte at høre om Kost, at rejse i USA og tegnesprog samt at løse problemer. Overordnet set ikke særlig lærerigt, men hyggeligt og vi fik tjent vores credits.

 

I weekenden 26-28. februar var jeg hurtigt i gang med at optjene mine resterende credits. Jeg har for at optjene de resterende credits valgt at tage på en travelclass, hvor jeg skal gå i skole fra 10-16 tre lørdage i streg efterfulgt af en tur, hvor min går til Washington DC. Inden at jeg meldte mig på denne klasse kendte jeg ingen, så jeg var lidt skeptisk med at møde op, af frygt for at alle andre kendte mindst én. Til min overraskelse er det omkring 50/50. Jeg er ikke den eneste, som ikke kender nogen og jeg er nu kun glad for, at jeg meldte mig til, uden at kende nogen, da jeg har mødt tre søde piger. Efter klassen, skulle jeg hjem, da jeg skulle arbejde. Min veninde Julie kom over for at sove og vi tilbragte derefter også søndagen sammen. Intet vildt, bare stille og roligt.

Den efterfølgende weekend var jeg med min host familie ude at spise på en indisk restaurant, hvilket var hyggeligt.  Om lørdagen skulle jeg igen tidligt op, da klassen er i Harlem i Manhattan, så det tager mig lidt tid at komme dertil. Denne klasse er suuuuper kedelig. Vi lærer om DC selvfølgelig, men ingen er rigtig interesseret i det, vi vil bare gerne på vores tur og det ved vores lære godt. Han er en super sød og humoristik gut, som egentlig bare gør hans arbejde, men sløset pga. os. Det passer mig ganske fint, for jeg er ikke i USA for at gå i seriøs skole, men for at have det sjovt og hygge mig, så jeg glæder mig bare til min tur.

12837604_10207775324636841_1396455339_o

Billedet taler vidst for sig selv. Her står en gruppe og fremlægger, imens at vores lærer spiller spil, på sin telefon. Han danner et godt fundament for vores deltagelse må man sige 😉

Efter at klassen var ovre blev jeg i NYC i et par timer sammen med Monika og Malene – to af pigerne fra klassen. Monika er fra Slovakiet og Malene er fra Norge. Fantastiske piger.
Om søndagen tog jeg atter en tur til Manhattan, hvor jeg skulle mødes med tre danske piger, som jeg mødte til det danske julemarked i Oktober/November. Vi havde aftalt, at vi skulle ind og have brunch og hygge os, hvilket vi også gjorde. Det var en hyggelig dag og generelt en hyggelig (men dyr ;)) weekend.

Denne weekend vi lige har haft var min sidste klasse inden min tur til Washington DC (AWESOME!) og endnu engang blev jeg i Manhattan efter klassen og endnu engang sammen med Monika og Malene. Vi havde besluttet os for, at gå fra Harlem (Uptown) og til Central Park. Det er en af de længste gåture jeg længe har haft, for Central Park er en gigantisk park. Det var dog rart at få rørt sig lidt og vi fik snakket en del. Monika fortalte også, at der inde i parken er en statue af H.C Andersen, så den skulle vi selvfølgelig se.

12596613_10207775330396985_1653198773_o

Man kan næsten blive helt overrasket over, at folk kender til Danmark og endnu mere, at der ligefrem er en statue af Hr. Andersen! haha.

Efter at vi havde set H.C. Andersen gik vi den det sidste stykke ned igennem parken, hvor vi til sidst fik sendt Malene på en subway hjem til Jersey City i New Jersey.

12837653_10207775324236831_224710271_o

Malene på venstre side af mig, Monika på højre

Monika og jeg havde dog aftalt, at vi skulle sove sammen, så vi gik fra Central Park og til Grand Central for at tage toget hjem til hende. På vej hjem til stationen kørte vi forbi et supermarked, hvor vi fik handlet ind til hygge og prikken over i’et her, var en flaske vin! Yummi

12596751_10207775323396810_1941503290_o

Søndag stod vi semi sent op, fik morgenmad og satte kursen mod Greenwich. Da vi kom til Greenwich kørte vi til stranden, hvor vi gik os en lang tur, hvorefter at hun kørte mig hjem.

12842526_10207775323676817_320850527_o

PS. Ved denne klasse optjener jeg 4,5 credits, så efter min tur til Washington DC er jeg færdig med skole. Skulle jeg nu have lyst til at blive her i 6 måneder mere, skal jeg optjene tre credits, men da jeg allerede nu har 1,5 til overs, kan jeg overføre dem til mine 6 måneder, så jeg kun mangler 1,5 credits tilbage 🙂

 

Det var alt for denne gang, jeg ser frem til den næste stykke tid og I får en opdatering fra mig senere.

Pas godt på jer selv

Knus og Kram fra USA <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 MÅNEDER I STATERNE