ALT ER NYT

ALT ER STADIG NYT

Hej alle

Som I kan læse ud fra mit tidligere indlæg, så har jeg indtil videre hygget mig her i staterne (det er ikke gået op for mig, at jeg faktisk er i USA 😮 ).

I fredags var det tid til at forlade træningsskolen på Long Island, NY og drage mod White Plains, NY, hvor Susanne (familiens anden au pair) ventede på mig, hvorefter vi kørte hjem. Familien var ikke hjemme på daværende tidspunkt, men Lauren (lillesøster, 11 år), kom hjem  fra sommer camp ganske kort tid efter, at jeg var ankommet. Her fik vi en lille snak, hvorefter det var  tid til at hente Olivia (storesøster, 13 år) fra hendes sommer camp.

Inden vi havde hentet Olivia tog vi en tur på Starbucks og efter vi havde hentet hende tog vi hen og hentede noget frokost, som vi tog med ned i en park og spiste. Efter vi havde spist vores frokost hyggede vi os med at klatre i træer og kigge på skildpadder, som svømmede rundt i søen. Lidt sjovt, at se skildpadder på fri fod 🙂 Efter dette ville pigerne gerne have en is, så vi gik hen for at købe en og kørte derefter hjem, hvor Steve  og Stacey var kommet hjem fra arbejde.

Som traditionstro så skulle vi ud at spise til aften. Familien er altid ude at spise hver fredag eller får take away. Det lyder rigtig amerikansk med fast food, men familien går meget op i, at spise sundt, så de er meget imod Mac Donalds og andre usunde steder. Det var rigtig hyggeligt, at bruge min første aften på en af familiens yndlings resturanter 🙂

Om lørdagen tog Susanne og jeg ned på hovedgaden for at få oprettet et amerikansk nummer til mig, så familien kan komme i kontakt med mig, når de er på arbejde. Vi skulle også have oprettet en bankkonto til mig. Her ovre kan man få et hævekort for studerende, men da vi ikke havde et brev fra en skole, ville bankmanden ikke lave det, så vi måtte finde en anden, som ville lave det uden bevis. Det var til gengæld intet problem og bankmand nummer to var slet ikke så kompliceret som nummer 1. Herefter skulle vi have lavet en nøgle til mig, men der var lukket, så det blev om mandagen.

Søndagen brugte jeg sammen med hele familien i pool klubben. Super lækkert! Her er så varmt med sol, at jeg allerede har fået tanlines af det 🙂 Efter weekenden var ovre og hverdagen kom, var der lidt mere stress i løbet af dagen. Pigerne skulle op, i tøjet og have noget morgenmad. Efter de var færdige skulle/skal de køres til deres nye sommer camps. Efter de er blevet afleveret har vi (Susanne og jeg) fri indtil at de skal hentes igen, så her har vi tid til at få noget morgenmad og slappe af mv.

Efter at pigerne er blevet hentet fra camp har vi et par timer til at have det sjovt og hygge os inden at vi skal hjem og lave aftensmad. Igår (mandag) var vi i et mall og hos renseriet for at hente noget tøj. Efter aftensmad skulle jeg ud at køre sammen med Steve, så han kunne vise og fortælle mig, hvor de forskellige ting er mv. Det var nemmere end jeg havde regnet med at køre rundt her ovre og bilen virker slet ikke så stor, som den er, når man kører i den.

Generelt er det super lækkert her ovre. Jeg hygger mig super meget med familien og Susanne. De har alle taget super godt imod mig. Jeg føler mig rigtig velkommen, men kan godt begynde at mærke, at jeg savner at være hjemme.

Nu er det tid til at hente Olivia fra hendes camp og køre hende til tandlægen.
I må have det godt i Danmark

 

xoxo Krisser

2

  • Krisser

    Hej Anita

    Er blevet taget super godt imod her i USA. Jeg har lige skrevet et nyt indlæg, hvor du kan læse om min første udflugt.

    Håber at du har det godt i Danmark
    – Kristina

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anita

    Hej Kristina.
    Hvor er det dejligt at læse at du er blevet taget godt imod og du hygger dig
    Venter spændt på at du skriver igen..
    Ha det godt..
    Kh. Anita

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALT ER NYT