JYDE I KØBENHAVN

ALT ER NYT

Hej alle

Jeg undskylder mange gange stilheden her på bloggen, men her kommer et indlæg om min hidtidige tid i staterne 🙂

Som I ved forlod jeg Danmark mandag den 10. august, hvor jeg sammen med mine forældre, storebror og kæreste kørte mod CPH Airport, hvor jeg skulle med det første fly mod Reykjavik, Island og derefter videre til JFK (John F. Kennedy) lufthavnen i New York sammen med 7 andre danske og 2 svenske au pairs. Vores tur gik super, selvom vores første fly var 50 minutter forsinket. Der var film i flyet, som vi kunne se, hvilket gjorde, at tiden faktisk fløj afsted. HAHA 😉 Vi hyggede os allerede fra vi mødtes ved gaten, hvilket var super, så tankerne omkring afskeden med familie, venner og kæreste ikke var nær så hårde.

Da vi sammen med au pairs fra bl.a. Finland og Tyskland (steg på i Reykjavik), stod der nogle ansatte fra Cultural Care for at tage imod os og guide os ud til busserne, som vi skulle med for at komme til træningsskolen på Long Island, NY. På træningsskolen kom jeg til at bo sammen med fire andre piger. En fra Argentina, en fra Østrig og to tyskere. De var meget snaksaglige, men generelt snakkede man ikke meget på kryds og tværs af nationaliteter udover i klasserne. Tyskerne snakkede tysk sammen (det vrimlede med tyskere(!!)), de spansktalende snakkede sammen osv, men vi danskere hyggede os meget sammen på skolen også. Vi holdte blandt andet en “slik picnic” og gik ture til supermarkedet mv.

Maden og sengene på skolen var virkelig bad. 

– Maden var rigtig cafeteria mad. En dag fik vi kartoffelmos (kinda my favourite) og hotwings, men den mos her havde ikke set skyggen af kartoffler.

– Sengene var nærmest af plastik og alle på værelset vågnede hver gang én vendte sig. Super annoying, men med alle de informationer vi fik hver dag, så sov jeg lige så snart hovedet blev lagt på puden.

Alt i alt hyggede jeg mig og havde en god tid på skolen, hvor jeg lærte de andre danske piger at kende. Tre af os har 45 minutter til Manhatten og en anden har omkring 2 timer dertil, så vi planlægger at mødes i weekender for at holde kontakten.

11896888_10206439448200765_1151708418_n

Her er et billede af skolen, som jeg var på

Her er BTW 31 grader 😉 Time to put some shorts on!

xoxo Krisser

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JYDE I KØBENHAVN