ALT ER STADIG NYT

UDFLUGT #1

Hej alle,

Som I allerede har kunne læse jer frem til, så har jeg været på træningsskole på Long Island, NY sammen med en masse andre. Som I allerede også ved, så gik vi i skole alle dage, men jeg har glemt at fortælle jer om min tur ind til NYC.

Det var sådan at skolen – mod betaling – havde arrangeret en tur ind til NYC, hvor man de 2,5 første timer kørte rundt sammen med en guide. Her fik vi set en masse vigtige bygninger og han viste også nogle bygninger, hvor bl.a. Cover har hovedkontor.

Bussen kørte os rundt gennem NYC, hvor vi fik et par minutter forskellige steder, til at tage billeder. Vi kom blandt andet hen til Rober F. Wagner Junior Park, hvor man over på den anden side af vandet, kunne se frihedsgudinden.

Her er et billede af Frihedsgudinden over på den anden side af vandet

 

Efter vi havde haft 5 minutter i parken kørte vi videre hen til Ground Zero, som er der, hvor 9/11 skete.
Det var så mærkeligt, at være der. Jeg havde slet ikke regnet med, at det var som det er.
Det er et slags vandfald, hvor der i midten er et hul ned, som skulle vise, hvor bygningen før stod.

Memorial Pool  Names Parapet. Rendering Squared Design Lab

11920433_10206480778033985_171925976_n

Efter vi havde været ved Ground Zero gik vi videre gennem NYC og hen til et shoppingscenter, hvor vi fik 30 minutter til at shoppe eller få noget at spise. Efter vores tur med guide endte kunne vi vælge, at tage en tur til Rockerfeller Center eller gå rundt og kigge.

De andre danskere og jeg valgte, at tage en tur på “Rock of the top”, hvor man inden at man kunne komme op på toppen, skulle igennem security. Efter security kom vi hen til elevatoren, som skulle tage os op på 67. etage, hvor vi kunne kigge udover Manhatten.
Elevatoren var en af de vildeste, som jeg nogensiden har prøvet. Da døren blev lukket gik der noget musik igang og loftet var “bare” en glasplade, så man kunne se op. Der var lys inde i “elevatoropgangen”, så det var på en måde et show, at køre op på toppen.

11903312_10206480777993984_1268670611_n

At komme op på toppen, var også mega vildt. Alle træerne, bilerne og menneskerne var så små. På den ene side af bygningen kunne man se over til The Empire State Building.

11940253_10206480778113987_1979590284_n

 

11923056_10206480777953983_839175739_n

 

Efter at vi havde været på toppen gik vi en tur ned på Times Square. Så vildt at se det i virkeligheden! Der var mennesker, der var klædt ud som frihedsgudinden mv., som man kunne få taget et billede med. Efter vi havde været på Times Square var tiden løbet lidt fra os, så vi var nødt til at tage en Subway hen til bussen. Dette gik dog også uden problemer, da amerikanerne er så hjælpsomme 🙂

Det var lidt om min første “adventure” i det amerikanske.

I løbet af min første uge hos familien, har jeg fået lavet lidt forskelligt. Jeg har blandt andet været ude at shoppe og været på bar to gange. Pigerne er også vilde med at være i poolklubben, så der har jeg også brugt meget tid. Vi har hygget os rigtig meget i løbet af ugen.

På mandag er Susannes sidste dag hos familien og derefter står jeg selv for det hele. Det glæder jeg mig til at prøve. Pigerne er super søde og hjælpsomme og ligesådan med Steve og Stacey.

I må have det godt

Krisser

2

  • Anette

    Hold op hvor lyder det spændende. Glæder mig til at læse det næste du skriver. Knus Anette

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Krisser

      Hej Anette

      Jeg har netop lige lavet endnu et indlæg. Hvor er det dejligt, at du følger med i min tid herovre.
      Du må hilse Mie fra mig.
      Knus <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALT ER STADIG NYT