MIN TUR TIL PHILADELPHIA

HVOR FANDEN ER HERNING? … JUL I GREENWICH

Hej igen!

December er jo lig med jul og julen blev da heller ikke sprunget over her i USA. Dog var den ikke så vild, som jeg havde troet at den var og som man har hørt så meget om! Mange havde julelys ude, ligesom vi kender til det i Danmark, men det var selvfølgelig også nogen, som gik helt amok – dog færre end jeg havde troet. Nogle haver var fyldt med lys i forskellige farver og andre havde taget den længere ud og pyntet haven med lys, formet som dyr! At køre rundt i byen og køre forbi de flotte, store huse med en masse lys, var virkelig hyggeligt, så på trods af, at min december måned ikke blev fejret i Herning, så var den hyggelig her i Greenwich.

Torsdag den 24. december er for mange i USA bare en ganske almindelig dag, men for mange au pairs er det en ganske speciel dag. Min dag startede ud med at jeg snakkede med mine kære og elskede forældre samt storebror. Det var en meget følelasladt samtale og den var svær at komme igennem med et smil på læberne, da de hyggede sig utrolig meget og der endnu engang, var en tradition, som jeg gik glip af. Det var en dag, som den 24. december, hvor jeg ville give min venstre arm (man er vel venstrehåndet ;-)),  for at være hjemme i Danmark og bare tilbringe tid, med mine nærmeste. Efter min samtale med familien skulle jeg til at gøre mig klar. Min værts familie tog til fest hos nogle venner, hvor jeg også var blevet inviteret med, men var også inviteret hjem til Julies familie og spise stor middag med dem alle sammen, hvilket jeg valgte. Der var ikke noget, som jeg var mere glad for, end at tilbringe min aften med Julie og hendes familie. Nu jeg ikke kan være sammen med min egen biologiske familie, er jeg glad for, at Julie er der, da Julie og jeg nærmest er blevet hinanden familie herovre. Det varmer mit hjerte, at jeg har fået sådan en god veninde <3 <3

Efter den store middag hos Julie, var det tid for mig til at køre hjem. I USA får man gaver om morgen den 25. december og det skulle vi selvfølgelig også have. Hvor meget morgen, der var over det, kan selvfølgelig diskuteres, men jeg blev vækket 6:40 af Lauren, fordi at vi skulle åbne pakker, hvilket efter min mening, var en anelse for tidligt! 😮 Jeg fik en masse gode pakker og af familien fik jeg en beautybox med bodyscrub, ansigtsscrub og en læbepromade, der også var sugarscrub samt to gavekort af $50 dollar stykket til valgfri resturant samt en super flot Michael Kors taske. Af Olivia fik jeg også en hjemmelavet bodyscrub, et lys og en ansigtsmaske. Fik også en masse små pakker af Julie og pakker fra min familie. Jeg havde bestemt ingenting at klage over og jeg har fået nogle rigtig gode gaver!

Efter at vi åbnede pakker slappede vi bare af. Senere på dagen kom Stacey’s forældre (de er fra San Diego) og var sammen med os samt en britisk familie bestående af Karen, Sean samt Gorgia and William. Super sød familie og faderen viser stor interesse for mig, min baggrund og Danmark, hvilket jeg ikke synes, at der er mange der gør, så det var super rart, at det lige var dem, som kom og var sammen med os. Vi spiste en masse lækkert mad og hyggede os med bla. Beerpong og brætspil.

Aften endte sent, så jeg var en glad og enormt træt pige, da jeg gik i seng klokken 00.

Med dette indlæg, håber jeg også, at alle jer, der læser med, har haft en rigtig god december måned og ikke mindst god jul!

 

xoxo Krisser

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN TUR TIL PHILADELPHIA