LÆNGE VENTET: UDFLUGT #6

MAJS, MAJS, MAJS // UDFLUGT #7

Hej alle

Endnu engang har jeg været på en udflugt. Denne gang en af de mindre og denne gang i Connecticut (hvilket er yderst sjældent)!

Lørdag aften (d. 24. oktober) gik jeg ned til togstationen i Greenwich, hvor jeg hoppede på et tog der kørte mig til Stamford (byen jeg tilbringer det meste af min tid i (shopping, café, biograf mv.), da jeg skulle mødes med Julie (hende den nye af dem ;-)). Vi havde aftalt at vi skulle hygge os sammen og havde derfor valgt at tage ud at spise aftensmad. Da vi parkerede gik vi en tur op og ned af gaden, hvor der ligger en masse resturanter for at finde stedet, hvor vi ville spise med kniv og gaffel. Det var en hyggelig gåtur og vi stoppede op ved mange forskellige spisesteder for at læse deres menukort, men vi endte på en Italiensk restaurant, hvor vi begge fik en omgang lækker pasta (de havde overraskende nok ingen pizza :o).

Efter at have spist vores mad var der ikke længe til, at vores p-billet udløb (her skal man betale overalt!!) og vi besluttede os derfor for at køre hjem. Vi havde allerede på forhånd planlagt vores lørdag-søndag, hvilket overraskende nok, indeholdte en sleepover. Vi kørte derfor hjem til Julie, hvor jeg endnu engang skulle overnatte. Da vi kom hjem var der ingen hjemme (familiens trillinger (!!!) var hjemme på weekend og hele familien var derfor også ude at spise) og vi gik direkte op på værelset. Her snakkede vi lidt og så derefter Gossip Girl (en amerikansk serie, der foregår i NYC).

Lørdag morgen vågnede jeg forholdsvis tidligt (8am), da der var gang i huset med alle de børn (3 x 17 år & 1 x 14) samt deres lille hund Wreckley (mega dejlig hund! De har lovet at jeg må passe den, hvis de skal væk engang, hæhæ). Efter Julie og jeg havde spist morgenmad/middagsmad (det blev ret sent, hehe) tog vi afsted. Destinationen var denne gang en by, der hedder Trumbull, hvor vi skulle ud til Plasko’s Farm. Ikke en ganske almindelig farm, men et sted, hvor de høster majs. Vi skulle nemlig ud i en corn maze!! WUHU! En corn maze er en majsmarke, som er blevet lavet til en labyrint. I labyrinten er der 6 checkpoints, hvor vi hvert sted, skulle klippe i vores papir (der var en hullemaskine med forskellige mønstre, ved hvert sted). Det galte derfor om at finde vej gennem labyrinten og hen til de forskellige steder, for derefter at finde ud igen.
Julie og jeg havde det rigtigt sjovt med det, men det tog ikke mere end en time fra vi kom til vi kørte igen. Det var ikke super svært at finde vej, men vi gik alligevel bare rundt, for vi kunne ikke finde ud af, at følge kortet. Det lykkedes os og vi havde det skide sjovt.

Efter vores tur i labyrinten kørte vi ind til Stamford. Julie skulle have ordnet hendes telefon og det er efterhånden 3. gang at jeg er med hende og hver gang har vi fået hjælp af den samme fyr og JA! han kan kende os og huske Julies problem. Det har vi det også lidt sjovt med.

Efter at vi fik ordnet telefonen skulle vi til at hjem. Julie kørte mig på stationen, så jeg kunne komme hjem til Greenwich. Vi havde dog ikke meget benzin tilbage på bilen, så på vejen skulle vi også finde frem til en tankstation, hvilket resulterede i, at jeg ikke nåede mit tog og måtte vente en halv time. Det var lidt surt, men intet problem. Folk her ovre er så åbne og venlige, at jeg snakkede med en dame imens at jeg ventede. Hun skulle nemlig med det samme tog.  Jeg kom godt og sikkert hjem i mørket og hjem til lidt pizza og salat og ikke mindst Gossip Girl (det er altså noget, som man bliver afhængig af at se, se watch out!)

Ankommet til Corn Mazen! I guess help was needed!

Ankommet til Corn Mazen! I guess help was needed!

12177772_10206872752593104_430041052_n

Et billede af labyrinten, som vi skulle rundt i – kan du se, hvad det ligner?

12177974_10206872752673106_1171478493_n

Lost but at least not hungry.....

Lost but at least not hungry…..

Vi havde det sjovt! Hvilket I nok kan se, hehe

Vi havde det sjovt! Hvilket I nok kan se, hehe

I dag er det mandag. I hjemme i Danmark har fået stillet uret en time tilbage og er nu “kun” 5 timer foran mig.
Om mandagen laver jeg som regel aldrig nogle aftaler. Mandag er nemlig store vaskedag for mig, da jeg skal vaske pigernes (Olivia og Lauren’s) tøj samt mit eget vasketøj. Steve ser gerne at det er vasket, tørret og lagt væk tirsdag aften, så Stacey og ham kan vaske deres eget tøj. Dette er ikke et problem for mig, da jeg som regel vasker, tørrer og folder tøjet mandag (deres tøj tørretumbles). Det har han nu også givet mig et lille kompliment for, hæhæ 😉

Indtil videre har jeg ingen planer i løbet af ugen. Jeg ville gerne have mødtes med en svensk pige, Klara her en af dagene, men hendes familie kommer på besøg, så det må blive i næste uge. Så må jeg se om den tyske Carolin har tid 🙂 Hun bor ikke mere end 10 minutter væk.

Tirsdag skal Julie, Julie og jeg i biografen. Vi skal ind at se filmen med Steve Jobs.

Onsdag har jeg nu alligevel en aftale. Den nye Julie og jeg har en tradition om at vi skal spise frokost sammen, hver onsdag. Så lidt sker der da i min uge. Mon ikke at jeg alligevel får noget at se til som dagene går?

Lørdag er det Halloween. Lauren er ude af huset sammen med hendes veninder, de resterende tre ved jeg ikke noget om. De er ikke kendte for at være hurtig ude med planer, haha. Personligt tror jeg at det bliver en tur ind til NYC sammen med den nye Julie og forhåbentligt kommer den anden Julie ind til os i løbet af aften. Den nye Julie og jeg skal ind at se paraden, hvor der er en masse udklædt mennesker, der går optog. Det bliver spændende. Måske skal vi i byen derefter, men det ser vi lige til. Vi vil gerne til et rooftop party (fest på øverste etage i en høj bygning). Dette kræver dog at man er stylet helt op. Her snakker vi høje stilettet, kjole og ansigtet dækket til i makeup, men jeg ved ikke, hvor meget fest, der kan være for mit vedkommende. Den gamle Julie og jeg skal nemlig være frivillige til New York City Marathon om søndagen fra 12-17. Måske jeg alligevel kan nå at blive ædru og undgå for mange tømmermænd, haha. Det ser jeg frem til.

Ellers er der ikke sket det vilde for mig her i USA.
Jeg håber at I har det godt, hvorend I nu befinder jer.
Happy (eller hvad man nu siger ;)) Halloween!

PS!

Da jeg lørdag aften, var kommet af toget i Stamford, var denne lille dame også stået af.
Mon hun har forladt klosteret? Hmm

12179552_10206872752513102_270208624_n

xoxo Krisser

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÆNGE VENTET: UDFLUGT #6