NEW YORK MARATHON

TUREN GÅR TIL MANHATTAN & BROOKLYN // UDFLUGT #4

Hej alle

Så har jeg sørme været på endnu en tur. Og endnu engang til NYC.

Mandag den 7. september var en jeg tur til New York igen igen, hvor jeg tilbragte eftermiddagen og aften sammen med fem andre danskere. Tre af dem kendte jeg i forvejen, heriblandt Camilla, som jeg kendte hjemme fra Danmark.

Da vi alle var ankommet til Grand Central satte vi kursen mod den nærmeste metro, som vi havde aftalt at tage ud til Brooklyn. Det er ikke fordi at det er særligt dyrt at køre med metro, men med den løn som man får som au pair, så er det ikke fordi, at man er millionær. Da vi ankom til Brooklyn gik vi os en tur rundt i gaderne, for at få et indtryk af, hvordan det er der. Efter noget tid fandt vi en café, hvor vi hver især fik noget at drikke og lidt at spise. Jeg havde valgt at købe en ice tea, som jeg i den grad fortrød da jeg smagte på den. Det smagte af vand, men jeg fik at vide, at den var som den skulle være, den var blot uden sødestoffer. Hurra for det. Og hurra for koldt tea uden smag. Men jeg fik da prøvet den café af og ved blot, hvad det er til en anden gang.

11997173_10206614747823146_1231835625_n

Et center i Brooklyn, hvor der afholdes koncerter mv.

 

Det fortsætter endnu..

Det fortsætter endnu..

Her på caféen sad vi i et godt stykke tid og inden at vi fik set os om, var det tid til at finde noget aftensmad. Vi besluttede os derfor, for at tage metroen tilbage til Manhattan, hvor vi spiste aftensmad på Junior’s.

Resturanten som vi endte på

Resturanten har bl.a salat, sandwich, burger og cheesecake mv. Rigtig lækkert sted.

På vejen til resturanten kom vi igennem Times Square, hvor der altid er en masse mennesker. Det var der selvfølgelig også denne gang og heriblandt (som altid) mennesker, der er klædt ud i forskellige kostumer, som forbipasserende kan få taget billeder med. Denne gang så jeg bl.a. Mini Mouse og en Minion.

Man ved man er på Times Square når man ser, mennesker som ham her

Man ved man er på Times Square når man ser, mennesker som ham her

Mini Mouse på Times Square

Mini Mouse på Times Square

Jeg har det generelt rigtig godt her over og imorgen (10. september) har jeg været i USA i én måned. Så er der kun 12 måneder tilbage, inden at jeg skal være ude af landet. Jeg har allerede fået nogle super søde og gode venner, som jeg glæder mig til at tilbringe min tid med. Og jeg glæder mig til at få endnu flere venner og bare hygge mig og opleve en masse her ovre. Meeeen, jeg kan dog ikke komme udenom, at jeg savner mine forældre, storebror, kæreste og ikke mindst (kommer nok ikke som et chok for så mange), men min kære lille vovse.
– Hvis jeg havde mulighed for at tage hende med herover, ja så var hun her altså…. øv hun er langt væk!

I kan vel forstå, hvorfor jeg savner en som hende? Se hende lige....

I kan vel forstå, hvorfor jeg savner en som hende? Se hende lige….

Endnu engang, så må I have det luksus i DK.
Pas på jer selv

xoxo Krisser

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW YORK MARATHON